Raul Acha Vintae viinit espanja

Projekti Garnacha

”Projekti Garnacha” on Vintaen viinintekijä Raúl Achan matka Garnacha-rypäleen ja sen viljelyalueiden maailmaan. Garnachaa ei ole aina osattu arvostaa ansaitsemallaan tavalla, vaan se on aikanaan yhdistynyt mielikuvissa vähemmän laadukkaisiin viineihin. Viime vuosina Garnacha on kuitenkin löydetty uudelleen, ja sen suosio on viime vuosina kasvanut.

Projekti Garnacha -seikkailu alkaa Raúl Achan perheen omistamalta, Garnacha-köynnöksiä kasvavalta viinitilalta Riojan alueelta Cárdenasista. Raúlin isä on ajatellut luopua köynnöksistä, mutta Raúl puolustaa niiden arvoa. Hänen matkansa jatkuu pitkin Ebro-joen laaksoa ja sen vanhoja Garnacha-viinitiloja.

Projekti Garnachan tuloksena syntyi viinejä, jotka puhuvat puolestaan. Nämä yllättävät ja vivahteikkaat viinit todistavat, että Garnachalla on edelleen paljon annettavaa maailmalle.

Garnacha puhtaimmillaan

La Garnacha Olvidada

Tämä Aragonin Garnacha tulee mantereisesta ilmastosta korkealla sijainnilla. Lokakuussa käsin valitut rypäleet, 17 päivän maserointi ja 10 kuukauden kypsytys ranskalaisessa tammessa antavat kaikki erityispiirteensä tälle poikkeukselliselle viinille. Hieno lihaviini grillatun lihan kanssa, mutta sopii myös vaalealle lihalle, kuten porsaan fileelle yrttien ja tomaattisen viinireduktion kera tai vasikanlihalle, jota terästetään tilkalla balsamicoa. Hapokkuutensa ansiosta tämä on myös erinomainen juustoviini.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Mehukkaan lämmin seurustelu- ja ruokailuviini

La Garnacha Salvaje del Moncayo

La Garnacha Salvaje del Moncayo tulee nimensä mukaisesti Moncayon pohjoisrinteiltä Ribera del Queilesin
viinialueelta Navarrasta. Tässä viinissä yhdistyvät viehättävä hapokas marjaisuus, jota löytyy myös cool climate Pinot Noir -viineistä, sekä auringonpaisteen kypsyttämien rypäleiden makean kypsä marjaisuus. Se on hyvää seuraa runsaammille pastoille, kanalle, kalkkunalle, porsaalle ja kaikille vaaleammille liharuoille. Sopii tarjottavaksi myös rasvaisen kalan tai tapasten kanssa. Tarjoile tämä viini hieman viilennettynä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.