Rapukauden suositusviinejä
Herkkusuilla elämä on silkkaa juhlaa heinäkuun lopulta lokakuulle, kun ravustuskausi on päällä. Klassisen varmoja viiniyhdistelmiä rapujen kera ovat Sauvignon Blanc, Grüner Veltliner ja Riesling.
Insight Single Vineyard Sauvignon Blanc – Uusi-Seelanti
Intensiivinen ja mineraalinen single vineyard- viini Marlboroughn alueelta.
Mikä näistä on oma suosikkisi?
Diwald Grüner Veltliner Vom Löss – Itävalta
Grüner Veltliner lössimaaperästä, valikoiduilta tarhoilta Wagramin alueella. Lisäarvona on vielä luomusertifiointi.
Wolfberger Riesling Signature – Ranska
Moni on sitä mieltä, että ei rapuja ilman Alsacen Riesling-viiniä. Ja mainiosti se sopiikin. Tämän Rieslingin maistaa ja valitsee vuosittain komitea, joka koostuu ravintola-alan ja vähittäiskaupan viiniasiantuntijoista.