Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

toimistoassistentti

Sanna Hellén aloitti Norexilla

Norexilla aloitti toukokuun lopussa toimistoassistenttina Sanna Hellén. Kuopiosta kotoisin oleva Sanna on koulutukseltaan matkailun restonomi, ja hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta ravintola-alan tehtävissä. Uusimmalta tutkinnoltaan Sanna on myös sisustussuunnittelija.

Viinit ovat Sannalle tuttuja niin työn puolesta kuin henkilökohtaisesti, ja työhistoriaa löytyykin myös esimerkiksi Kuopion viinijuhlilta. Hän on työskennellyt lisäksi uravalmentajana ja toimistopäällikkönä niin Suomessa kuin ulkomailla. Sanna on luonteva esiintyjä ja organisoija, ja hän rakastaa ideointia ja suunnittelua.

Sannan lempiviinit tulevat Italiasta, ja esimerkiksi Chiantin alue on tuttua. Hän on asunut myös Espanjassa, joten tutuiksi ovat tulleet myös cavat.

Norex toivottaa Sannan lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!

sanna hellen

Sanna Hellén

Toimistoassistentti

050 556 9335

sanna.hellen@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN