Toimiston Tiiu

Tiiu Tahvanainen aloitti Norexilla tänä syksynä toimistoassistenttina. “Valmistuin kauppatieteiden kandidaatiksi ja halusin heti päästä tekemään töitä”, hän kertoo innoissaan. Erityisesti Tiiua kiinnostavat yrityksen taustatehtävät ja siihen liittyvät moninaiset asiat, kuten miten yritys toimii ja mitä vaaditaan, jotta päivittäiset asiat hoituvat.

“Meillä oli koulussa eräällä kurssilla esimerkkinä viinien maahantuontiyritys. Huomasin jo tuolloin kiinnostuksen heräävän toimialaa kohtaan. Kun sitten myöhemmin vastaan tuli tämä positio, hain sitä heti – ja ilokseni tärppäsi! Motivaationa toimi siis kiinnostus alaa kohtaan ja käytännössä oikea aika.”

Vaikka Tiiu onkin tuore norexilainen, hänelle on jo selvinnyt, etteivät päivät seuraa toisiaan samanlaisina. “Aamupäivät kuluvat usein tilausten käsittelyssä ja laskutuksen parissa. Muun ajan teen paljon muiden ryhmien avustavia tehtäviä, aina komissiolaskutuksesta ties mihin muuhun”, hän naurahtaa.

“Täällä on selvästi tullut esille yrityksen arvot ja miten ne näkyvät jokapäiväisessä toiminnasta”, Tiiu pohtii. “Ne ovat sellaisia pieniä asioita, joita ei ehkä ulkopuolisen silmin näe. Ylipäätään olen tykännyt tästä rennosta ilmapiiristä, joka on kaikessa tekemisessä.”

Työkavereitaan Tiiu kehuu mukaviksi ja avuliaiksi. “Minut on otettu avosylin vastaan”, hän kiittelee.

Viiniä ruoan kylkeen

“Viinit kiehtovat minua ja täällä pääsen yhdistämään sen osa-alueen myös työhöni”, Tiiu kertoo. “Olen aina ollut kiinnostunut ruuasta ja innostus viineihin tulee sitä kautta. Tykkään kokeilla uusi viinejä ja seurata mistä ne tulevat.” Hän toivookin oppivansa eri viineistä enemmän työnsä ohessa, samalla kun pääsee syventymään yrityksen hallinnollisiin tehtäviin.

Tiiulla ei ole varsinaista lempiviiniä, vaan hän valikoi juoman soveltuvaksi ruoan seuraan. “Valkoviini on kuitenkin minun juttuni”, hän sanoo.

Saa nähdä Tiiu, eivätköhän uudet kollegat vielä ota missiokseen tutustuttaa sinua myös punaisten maailmaan. Tervetuloa joukkoon!

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.