Artspritz Prosecco

Hopeaa Tosti Proseccolle Decanter World Wine Awards 2021 -kilpailussa ja ArtSpritzille Meininger’s International Spirits Awardissa

Tosti Prosecco Extra Dry on voittanut hopeaa Decanter World Wine Awards 2021 -kilpailussa. Saman tuottajan ArtSpritz-aperitiivi puolestaan sai hopeaa Meininger’s International Spirits Awards 2021 -kisassa. Norex onnittelee voittajia!

Decanter World Wine Awards on maailman suurin ja merkittävin viinikilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna jo kahdeksattatoista kertaa. Tänä vuonna mukana oli yli 18 000 viiniä 56 eri maasta, ja ne tuomaroi kesäkuun aikana 170 viinieksperttiä. Lisätietoja vuoden 2021 Decanter World Wine Awardsista löydät englanninkielisestä artikkelista täältä.

Meininger’s International Spirits Awards -kilpailu on juomajulkaisuihin erikoistuneen Meininger-kustantamon kilpailu, jota on järjestetty jo 17 vuoden ajan Saksan Neustadtissa. Asiantuntijat maistelevat ja arvioivat juomia vuosittain kaikkialta maailmasta.

Tosti Prosecco Extra Dry on hapokas ja päärynäinen, kuten Glera-rypäleeltä sopii odottaakin. Jälkimaku on puhdas ja jättää suun raikkaaksi. ”Extra Dry” viinin nimessä tuo helposti mieleen ajatuksen hyvin kuivasta viinistä, mutta sokeria tässä proseccossa on reilusti yli 10 grammaa. Hapot ja sokeri ovat kuitenkin erinomaisessa tasapainossa, ja ne tukevat viinin hedelmäisyyttä. Matalahko alkoholipitoisuus tuo osansa keveyteen, joka tekee tästä viinistä helposti lähestyttävän.

ArtSpritz on Koillis-Italiassa suosittu historiallinen appelsiini-yrttiaperitiivi. Se on viinipohjainen, alkoholipitoisuudeltaan matala, makea ja tunnistettavan oranssinpunainen. Monimuotoisen ja hienostuneen makunsa ansiosta se on erinomainen ainesosa cocktaileihin sekä sellaisenaan tarjoiltavaksi jäiden kera.

Norex.fi-sivustolle rekisteröityneenä ammattilaisasiakkaana pääset selaamaan mahtavaa cocktailreseptipankkiamme. Löydät sieltä lukuisia erilaisia drinkkejä, kuten esimerkiksi näyttävän nimikkodrinkki ArtSpritzin sekä Orange Politanin. Tästä pääset reseptipankkiin!

Sekä Tosti Prosecco Extra Dryn että ArtSpritzin tuottaja on Tosti. Tutustu yli 200-vuotiaaseen Tostin viinitaloon sen omalta tuottajasivulta.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.