Barth Spätburgunder Rose Trocken

15,90  sis. ALV(12,82  ALV 0%)

Täydellinen kesäviini maistuu muulloinkin

Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 6 kpl

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Nopea toimitus
  • Saksa
  • Rheingau
  • Spätburgunder 100%
  • Kuiva
  • Keskihapokas

Ruokasuositus

Hedelmäinen, raikas rosé maistuu erinomaiselta kesäisten salaattien, lohen, meren herkkujen ja hedelmäisten jälkiruokien kera.

Väri
Lohenvärinen rosé
Tuoksu
Tuoksussa voi havaita herukoita, kirsikoita, granaattiomenaa, ruusun terälehtiä ja hentoa mausteisuutta
Maku
Kuiva, raikkaan hapokas, marjainen, tasapainoinen ja hennon mausteinen
Tuotetunnus (SKU): 194007 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Viini tehdään täysin kypsyneistä Pinot Noir rypäleistä, joista parhaat valitaan viiniin käsin. Rypäleet saavat lyhyen noin kymmenen tunnin maseroinnin saavuttaakseen kauniin rosén värin. Tämän jälkeen kevyt puristus, käyminen jäähdytetyissä terästankeissa ja kypsytys terästankeissa ennen pullotusta. Täydellinen kesäviini.

Lisätiedot

Alueluokitus

Rheingau

Rypäleet

Spätburgunder 100%

Tuottaja

Wein- und Sektgut Barth

Vuosikerta

2019

Sokeri

1.7 g/ltr

Alkoholi

12 %

Maa

Saksa

Makeusaste

Kuiva

Hapokkuus

Keskihapokas

Hapot

5.3 g/ltr

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Valikoima

Heinon tukku

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

194007

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barth Spätburgunder Rose Trocken”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wein- und Sektgut Barth

Wein- und Sektgut Barth

Rheingau on maailman tunnetuimpia viinialueita ja sen viini on parhaimmillaan Saksan jalointa. Rheingaun ydinalueella joki tekee mutkan ja tarhat ovat etelärinteellä. Täällä Hattenheimin kylässä auringon hellimillä rinteillä Johann Barth aloitti rypäleiden kasvattamisen 1948 ja hänen poikansa Norbert muutti paikan täydeksi Lue lisää