Abelé 1757 Champagne Blanc de Blancs
78,49 €(62,54 € ALV 0%)
Champagne Abelé 1757
Pitkään kypsytetty
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Ranska
- AOC Champagne
- Chardonnay 100%
- Kuiva
- Hapokas
Täydellinen aperitiivi, mutta se sopii mainiosti erityisesti merellisten herkkujen kanssa nautittavaksi, aivan erityisesti ostereiden. Pehmeä tai keskikova vuohenjuusto on tämän samppanjan kera nautittuna myös hieno elämys.
- Väri
- Vaalea kullankeltainen väri
- Tuoksu
- Runsaassa tuoksussa tuntuvat valkoiset kukat, sitrus, mineraalit, Granny Smith -omena, valkoinen persikka ja päärynät
- Maku
- Kuiva, ryhdikkään hapokas, kypsän sitruksinen, greippinen, kermainen, pitkä ja tasapainoinen
Norex Vastuullisuusmittari: Champagne Abelé 1757
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Abelé 1757 Brut Blanc de Blancs on nimensä mukaisesti valkoisista Chardonnay-rypäleistä valmistettu samppanja. Rypäleet tulevat kuitenkin eri palstoilta Côte des Blancs’in alueelta, joka antaa samppanjalle tarvittavan rakenteen ja monimuotoisuuden. Abelé Blanc de Blancs kypsyy vanhoissa kellareissa vähintään kolmen vuoden ajan, joka antaa sekoitukselle miellyttävän kermaisuuden. Tarjoilulämpötilaksi 9-12 °C on hyvä valinta.
Lisätiedot
| Alueluokitus | AOC Champagne |
|---|---|
| Rypäleet | Chardonnay 100% |
| Tuottaja | Champagne Abelé 1757 |
| Sokeri | 8.8 g/ltr |
| Alkoholi | 12.5 % |
| Maa | Ranska |
| Makeusaste | Kuiva |
| Hapokkuus | Hapokas |
| Suljentatyyppi | Luonnonkorkki |
| Pakkauskoko | 75 cl |
| Pakkaustyyppi | Lasi |
| Pakkauksia/ LTK | 6 |
| Panttitieto | Ei panttia |
| Norex tuotenumero | 111108 |

Champagne Abelé 1757
Abelé on perustettu jo vuonna 1757, joka tekee siitä yhden vanhimmista samppanjataloista. Taloon kertyi ajan kuluessa merkittävää osaamista ja koko samppanjamenetelmää kehitettiin osaltaan myös Abelén kellareissa. Vuonna 2019 Nicolas Feuillatte osti talon, joka pysyy omana yhtiönään erityisenä kohteenaan ravintolat, hotellit Lue lisääTutustu myös
- Tuote tilapäisesti loppu






