Abelé 1757 Champagne Blanc de Blancs

78,49 (62,54  ALV 0%)

Champagne Abelé 1757

Pitkään kypsytetty

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Ranska
  • AOC Champagne
  • Chardonnay 100%
  • Kuiva
  • Hapokas

Ruokasuositus

Täydellinen aperitiivi, mutta se sopii mainiosti erityisesti merellisten herkkujen kanssa nautittavaksi, aivan erityisesti ostereiden. Pehmeä tai keskikova vuohenjuusto on tämän samppanjan kera nautittuna myös hieno elämys.

Väri
Vaalea kullankeltainen väri
Tuoksu
Runsaassa tuoksussa tuntuvat valkoiset kukat, sitrus, mineraalit, Granny Smith -omena, valkoinen persikka ja päärynät
Maku
Kuiva, ryhdikkään hapokas, kypsän sitruksinen, greippinen, kermainen, pitkä ja tasapainoinen
Tuotetunnus (SKU): 111108 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Abelé 1757 Brut Blanc de Blancs on nimensä mukaisesti valkoisista Chardonnay-rypäleistä valmistettu samppanja. Rypäleet tulevat kuitenkin eri palstoilta Côte des Blancs’in alueelta, joka antaa samppanjalle tarvittavan rakenteen ja monimuotoisuuden. Abelé Blanc de Blancs kypsyy vanhoissa kellareissa vähintään kolmen vuoden ajan, joka antaa sekoitukselle miellyttävän kermaisuuden. Tarjoilulämpötilaksi 9-12 °C on hyvä valinta.

Lisätiedot

Alueluokitus

AOC Champagne

Rypäleet

Chardonnay 100%

Tuottaja

Champagne Abelé 1757

Sokeri

8.8 g/ltr

Alkoholi

12.5 %

Maa

Ranska

Makeusaste

Kuiva

Hapokkuus

Hapokas

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

111108

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Abelé 1757 Champagne Blanc de Blancs”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Champagne Abelé 1757

Champagne Abelé 1757

Abelé on perustettu jo vuonna 1757, joka tekee siitä yhden vanhimmista samppanjataloista. Taloon kertyi ajan kuluessa merkittävää osaamista ja koko samppanjamenetelmää kehitettiin osaltaan myös Abelén kellareissa. Vuonna 2019 Nicolas Feuillatte osti talon, joka pysyy omana yhtiönään erityisenä kohteenaan ravintolat, hotellit Lue lisää