Abelé 1757 Champagne Brut

54,97  sis. ALV(44,33  ALV 0%)

Klassikko

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Ranska
  • AOC Champagne
  • Chardonnay 40%, Pinot Noir 35%, Meunier 25%
  • Erittäin kuiva
  • Hapokas

Ruokasuositus

Tyylikäs aperitiivi, maittava maljaviini, tasokas seurusteluviini ja lisäksi hyvää seuraa pikkusuolaisille. Mehevä hapokkuus tekee siitä myös hyvän osteri- ja äyriäisviinin.

Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Rehevässä tuoksussa tulvivat kypsä sitrus, valkoiset herukat, raparperi, valkoinen persikka, valkoiset kukat ja mineraalisuus. Hento briossi antaa tuoksulle hienostuneisuutta.
Maku
Rutikuiva, raikkaan hapokas, sitruksinen, tyylikkään hedelmäinen, tasapainoinen ja pitkä. Pitkä kypsytys antaa makuun herkullista kermaisuutta
Tuotetunnus (SKU): 111106 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Abelé 1757 Brut on tämän samppanjatalon vakiosamppanja, jonka sekoitus on varsin klassinen, mutta Chardonnay-vetoinen 40 % osuudella. Pinot Noir 35 % ja Meunier antavat sekoitukselle ryhtiä. Mukana on 15 % varastoviinejä. Kypsytys on klassisen pitkä, vähintään 3 vuotta Abelén vuosisataisissa kellareissa Reimsissä. Tarjoile hyvin viilennettynä 9-12 °C. Matalampi lämpötila estää tuoksua aukeamasta täyteen loistoonsa.

Lisätiedot

Alueluokitus

AOC Champagne

Rypäleet

Chardonnay 40%, Pinot Noir 35%, Meunier 25%

Tuottaja

Champagne Abelé 1757

Sokeri

7.7 g/ltr

Alkoholi

12 %

Maa

Ranska

Makeusaste

Erittäin kuiva

Hapokkuus

Hapokas

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

111106

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Abelé 1757 Champagne Brut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Champagne Abelé 1757

Champagne Abelé 1757

Abelé on perustettu jo vuonna 1757, joka tekee siitä yhden vanhimmista samppanjataloista. Taloon kertyi ajan kuluessa merkittävää osaamista ja koko samppanjamenetelmää kehitettiin osaltaan myös Abelén kellareissa. Vuonna 1985 talo siirtyi espanjalaisen Freixenet’n omistukseen, joka suurena kuohuviinin valmistajana halusi itselleen ikkunan Lue lisää