Unelmien ura viinien parissa

Kuka: Teresa Schultz

Titteli: Tuotekoordinaattori

Norex since: Huhtikuu 2023

Nice to know: WSET Level 3 Award in Wines


Intohimoinen viininharrastaja Teresa siirtyi Norexille Alkosta, jossa hän työskenteli kymmenisen vuotta. “Kaikkea on päässyt tekemään, aina myyjästä erilaisiin konttorin puolen työtehtäviin”, hän naurahtaa. 

Alkossa työskennellessään Teresa kiinnostui viinien maahantuonnista ja yhä uudestaan hänen huomionsa kiinnitti yritys, jonka kasvuhalukkuus oli omaa luokkaansa. Siirtyminen nousukiitoiselle Norexille tuntui luonnolliselta ura-askeleelta. Nykyään Teresan työpäivät koostuvat monipuolisesti tuotteiden elinkaaren hallinnasta ja tuotetietojen oikeellisuudesta vastaamisesta. “Tulevaa odotan innolla. Katsotaan mitä kaikkea muuta täällä vielä pääsen tekemään.”


Kuin katsoisi peiliin

Teresa tunnistaa paljon samaa itsessään ja työnantajassaan. “Minulla on kova halu kehittyä, oppia ja olla mukana. Huomaan myös norexilaisten  ajattelevan samoin. Täällä halutaan mennä eteenpäin ja innovoida uutta.” Norexilla työntekijöitä ei vain päästetä mukaan, vaan heitä myös kannustetaan osallistumaan. “Kehittämistyötä tehdessä koko työyhteisö osallistetaan. Koen tämän tärkeäksi ja se motivoi olemaan parempi työntekijä.” 

Isolta työnantajalta perheyritykseen siirtynyt Teresa on ottanut positiivisesti vastaan uudenlaisen yrityskulttuurin. “Täällä korostuvat lämminhenkisyys, aitous ja välittäminen. Perheyrityksessä voin olla oma itseni ja koen sitä arvostettavan.” 

Pitkään Alkon asiakaspalvelutehtävissä olleena Teresa tietää yhtä sun toista suomalaisten suhtautumisesta viiniin. “Osa on kiinnostunut eri lajikkeiden ominaispiirteistä ja valmistustavoista. Suurelle yleisölle on kuitenkin tärkeintä se, mitä viinin ympärillä tapahtuu. Seura, ruoka, tapahtuman luonne ja se, mitä viini voi siihen tuoda korostuvat. Suomalaisen mielestä viinin ja käyttökokemuksen tulee täsmätä.”

Teresa Schultz

Teresa Schultz

Tuotekoordinaattori

046 921 9008

teresa.schultz@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.