Tosti Asti

Useita Tostin kuohuviinejä palkittiin vuoden 2021 lopussa

Useille Tostin kuohuviineille myönnettiin palkintoja ja mainintoja vuoden 2021 lopun kilpailuissa ja arvioinneissa. Palkitut kuohuviinit ovat Tosti Asti Secco, Tosti Prosecco Rosé sekä Tosti Asti Dolce. Norex onnittelee!

Tosti Asti Secco sai 92 pistettä (excellent) ja Best Wine Tasted -maininnan viiniin, ruokaan ja matkailuun erikoistuneelta Falstaff-julkaisulta.

Aromaattinen Tosti Asti Secco on Piemonten uuden ja innovatiivisen viininvalmistuksen lopputulos. Maku on rakennettu nykypaletin mukaan kuivemmaksi verrattuna klassiseen Astiin. Canellin Moscato on huolella valittu tähän viiniin Astin, Cuneon ja Alessandrian parhailta rinteiltä, joissa maapohja on kalkkikiveä ja savea.

Tosti Prosecco Rosé palkittiin kultamitalilla (Gold) saksalaisen Meininger-kustantamon Mundus Vini -kisassa. Voit lukea lisää Mundus Vini -kilpailusta tästä (englanniksi).

Italian viinilainsäädännön muutos sallii nyt Pinot Noirin käytön proseccon valmistuksessa, ja se antaa proseccoon lisää ulottuvuuksia. Tasapainoinen Tosti Prosecco Rosé on maistuva seurusteluviini ja salaattien tai pikkusuolaisten kyytipoika. Raikas roseeprosecco sopii myös konditoriatuotteiden seuraksi.

Global Sparkling Masters 2021 -kisassa menestynyt Tosti Asti Dolce valittiin mukaan The Drinks Business -julkaisun Five fantastic Astis -artikkeliin helmikuussa 2022. Voit lukea artikkelin tästä (englanniksi).

Pidetty Tosti Asti Dolce on hyvin perinteinen viini, jota Boscan perhe on tuottanut Canellin seudulla, Piemontessa jo 200 vuotta. Makean viinin ystävälle se on oivallinen seurustelujuoma, eikä se säikähdä sen enempää kermakakkua kuin suolaisia juustojakaan. Tutustu Tosti Asti Dolceen myös alla olevalta videolta.

Voit lukea lisää Tostista sen omalta tuottajasivulta.


Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.