Viini+Ruoka

Lammasta Vartaassa

lammas mishwi tai kebab

Kun lautasella on ’lammas mishwi’, sillä tarkoitetaan pystyvartaassa kypsennettyä, ohueksi leikattua lihaa. Lisukkeina toimivat kasvikset ja Baba Ganoush, eli munakoisotahna.

Lopez de Haro Crianza on kevyen mausteinen Riojan alueen punaviini, jossa hyvä hapokkuus. Näin ollen sen sopii hyvin rasvaisen ja kypsän lihan kanssa. Château du Trignon Côtes du Rhône on puolestaan tyylillisesti lähellä Lähi-idän alueen viinejä, marjaisan hapokas maku sopii hyvin tälle annokselle. Kolmas hyvä vaihtoehto on Pares Balta Indigena, hennon tamminen punaviini, jossa rotevaa kypsää marjaa.

Samat suositusviinit toimivat toki myös koko kansalle tutumpien, arkisempien kebab-annosten kumppaneina.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.