Wolfberger Cuvée Célébration Unique kutsuu juhlimaan

Aina on syytä juhlaan! Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää, mutta tyylikkääseen juhlapukuun puettu Wolfberger Cuvée Célébration Unique pääsee hyvin lähelle.

Tämä on todella trendikäs crémant, joka ei kalpene samppanjoidenkaan vierellä. Maku on yhtä kuiva ja elegantti, ja yksityiskohtana pullon kaulasta löytyy tagi, johon voi kirjoittaa terveiset päivänsankarille.

Wolfberger on Suomen myydyin Alsace-tuottaja. Se oli myös aikanaan mukana luomassa Crémant d´Alsace -laatuluokitusta. Cuvée Célébration Unique onkin jälleen laadukas taidonnäyte talolta, joka on nimenomaan crémanteistaan tunnettu.

Alsacen suurin tuottaja on myös sitoutunut toimimaan kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän viininviljelyn puolesta. Tuotanto on perusteellisesti sertifioitua, ja biologisen monimuotoisuuden suojeluun kiinnitetään erityistä huomiota. Voit lukea lisää Wolfbergerin toiminnasta ja ympäristöfilosofiasta tästä artikkelista.

Wolfbergerin tuottajasivulle pääset tästä.

Juhlahumuun kutsuva Wolfberger Cuvée Célébration Unique on valmistettu tarkoin valittujen palstojen Chardonnay-rypäleistä.

Näin elegantti ja tyylikäs lopputulos on saatu pitkän, jopa 30 kuukautta kestävän kypsytyksen ansiosta.

Hyvin hedelmäinen, intensiivinen ja tasapainoinen maku loistaa juhlavana aperitiivina ja tietenkin meren antimien sekä vuohenjuuston kanssa tarjottuna. Tai lasillisina muuten vain.

Raikkaan hedelmäisestä tuoksusta löytyy hentoa kukkaisuutta sekä sitruksen aromeja.

Tutustu tarkemmin Wolfberger Cuvée Célébration Uniqueen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.