Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Viini+Ruoka

Crème ninon

tuorehernesosekeitto

Tuoresosehernekeitto, joka viimeistellään kuohuviinillä/samppanjalla on ranskalainen klassikko.

Keittoon kaadetaan loppuvaiheessa kuivaa kuohuviiniä, kuten esimerkiksi luomusertifioitu ja vegaaneillekin sopiva Parés Baltà Cava Brut B. Luonnollisesti samalla viinillä voidaan jatkaa myös itse annoksen kanssa. Jos ateria on erityisen juhlava, voi käyttää myös samppanjaa, kuten Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Brut.

Grüner Veltliner on mielenkiintoinen lajike, joka on myös siitä harvinainen, että se sopii täydellisesti palkokasvien, kuten herneiden ja papujen kanssa. Tämä johtuu sen omaleimaisen mausteisesta/pippurisesta aromista. Luomusertifioitu ja vegaaneillekin sopiva Diwald Grüner Veltliner vom Löss on kuin luotu täydentämään laadukkaita ruoka-annoksia.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN