Norex Grand Open Tasting!

Tampere 20.9. | Turku 21.9. | Helsinki 22.9. | klo 14-18

 

Kutsumme sinut, alan ammattilainen, maistelemaan lähes koko valikoimamme viinejä ja vahvoja, kun useat viinintuottajamme saapuvat maahan tuotteitaan esittelemään ja maistattamaan!

Tapahtumassa tarjolla:

-Huomattavia erikoistarjouksia, jotka saat vain paikan päältä!
Kellarin aarteita, joita et ole ennen maistanut!
Maisteluluentoja asiantuntijoiltamme!

Aikataulu:

Tampere 20.09.2015, KLO 14 – 18
Lapland Hotel Tampere, Yliopistonkatu 44

Turku 21.09.2015, KLO 14 – 18
Radisson Blu Marina Palace, Turku, Linnankatu 32

Helsinki 22.09.2015,  KLO 14 – 18
Original Sokos Hotelli Vaakuna, Tilausravintola Kaarre, 10. kerros, Helsinki, Asema-aukio 2

Kutsu tilaisuuteen on avoin kaikille viineistä kiinnostuneille alan työntekijöille sekä viineistä kirjoittaville toimittajille ja bloggareille.

Olet lämpimästi tervetullut Norex Grand  Open Tasting -tapahtumaan näkemään tuttuja ja uusia tuottajia ja tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme! Voit tulla paikalle sinulle sopivaan aikaan klo 14.00 ja klo 18.00 välillä.

Vahvistathan osallistumisesi ilmoittautumalla tapahtumiin 14.9.2016 mennessä, paikkoja rajoitetusti:

TAMPERE
TURKU
HELSINKI

Koko Norex tiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Maisteluluennot Norexin tapahtumassa

Luennoille ilmoittautuminen tapahtuu paikkakuntakohtaisen ilmoittautumisen yhteydessä

PARÉS BALTÀ: Cava tasting

Miten Cava kehittyy vuosien saatossa? Parés Baltàn viinitalo on erikoistunut myös Cavan tuottamiseen. Parés Baltàn johtaja Joan Cusiné johdattaa meidät Cavan maailmaan.

TAMPERE 20.9. klo 14.30 – 15.00 | TURKU 21.9. klo 14.30 – 15.00 | HELSINKI 22.9. klo 14.30 – 15.00

ALLEGRINI: Palazzo della Torre, half way between a Ripasso and an Amarone

Export Area Manager Martina Margoni kertoo palkitun italialaisen viinituottajan kuulumisia ja avaa innovatiivista viinintekoa vanhan viinitalon perinteitä kunnioittaen. Tuottaja on Veneton alueen suuria nimiä. Luentoon liittyy vertikaalitasting Palazzo della Torre -viinistä, joka on valittu 6 vuonna peräkkäin Wine Spectator -lehden TOP 100 -listalle.

TAMPERE 20.9.2016 KLO 15.30 – 16.00 | TURKU 21.9.2016 KLO 15.30 – 16.00 | HELSINKI 22.9. klo 15.30 – 16.00

CAMUS: Master Guide to Cognac

Tutustumme konjakkitalon asiantuntija Bruno Calleweartin johdolla konjakin saloihin. Pääset itse käytännössä kokeilemaan konjakin sekoittamista. Testaamme tisleitä neljältä eri ala-alueelta: Grand Champagne, Petit Champagne, Borderies, Fin Bois. Selvitämme miten eri tisleistä rakentuu lopullinen tasapainoinen konjakki. Tule tekemään oma konjakkisi.

TAMPERE 20.9. klo 16.30 – 17.00 | TURKU 21.9. klo 16.30 – 17.00 | HELSINKI 22.9. klo 16.30 – 17.00

Luennot ovat englanninkielisiä. Luennoille mahtuu pieni rajoitettu määrä osallistujia, varaathan siis paikkasi mahdollisimman pian.
Mikäli sinulla on kysymyksiä tapahtumaan tai ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä ole yhteydessä nina.wallden@norex.fi

 

red wine and a bottle on a vintage wooden table isolated over white background

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi