Tosti_Prosecco

Tosti Prosecco Extra Drylle jälleen kultaa

Tosti Prosecco Extra Dry on saanut kultamitalin Catavinum World Wine & Spirits Competitionissa. Tuomaristo antoi sille 90 pistettä. Norex onnittelee!

Tosti Prosecco Extra Dry on voittanut useita palkintoja aiemminkin: viime vuoden puolella se voitti hopeaa Decanter World Wine Awards 2021 -kilpailussa ja kultaa The Drinks Business -lehden vuoden 2021 Prosecco Masters -kilpailussa.

Tosti Prosecco Extra Dry on tyylikäs aperitiivi ja ihanan raikas virvoke aurinkoisen päiväkävelyn jälkeen. Se sopii tarjottavaksi myös kesäisten kevyiden ruokien kera, kuten salaattiviininä tai esimerkiksi kana- ja kalkkunaruokien kera. Viini sopii myös vegaaneille.

Tosti Prosecco Extra Dry on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun ystävykset astelevat ravintolaan ihan vain istuskelemaan ja seurustelemaan viinilasillisen äärellä. Kokeile monipuolista proseccoa myös kuohuviinidrinkkien ainesosaksi!

Tämä prosecco on varsin hapokas ja päärynäinen, kuten Gleralta sopii odottaa. Maussa tuntuu myös häivähdys päärynän kuorta, miellyttävänä ryhdikkyytenä. Jälkimaku on puhdas ja jättää suun raikkaaksi.

”Extra Dry” viinin nimessä tuo helposti mieleen ajatuksen hyvin kuivasta viinistä, mutta sokeria tässä proseccossa on reilusti yli 10 grammaa. Hapot ja sokeri ovat kuitenkin erinomaisessa tasapainossa, ja ne tukevat viinin hedelmäisyyttä. Matalahko alkoholipitoisuus tuo osansa keveyteen, joka tekee tästä viinistä helposti lähestyttävän.

Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.